Wat is de Niet Goed Geld Terug garantie?

Wettelijk gezien heb je recht om 14 dagen na ontvangst van het product, zonder opgaaf van reden, het gekochte artikel aan ons retour te zenden. 

Tijdens deze bedenktijd dien je wel zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.
Het uitgangspunt dat hierbij gehanteerd kan worden, is dat je als consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat ook in een winkel zou mogen doen.
Het komt erop neer dat alleen originele, onaangebroken producten kunnen worden geretourneerd.

Buiten deze 14 dagen hebben we op bepaalde producten een speciale Niet Goed Geld Terug Garantie. Zodra je op de betalingspagina bent en je ziet het volgende:


dan weet je dat jouw garantie wordt verlengd van de wettelijke 14 dagen naar 60 dagen. Dit betekent dus dat jij je geld terug krijgt als je binnen 60 dagen niks merkbaars voelt en het ook binnen 60 dagen aangeeft! 

Dus merk je het niet binnen 60 dagen, maar geef je het pas later aan dan vervalt de 60 dagen garantie en kunnen we helaas niks meer voor je betekenen. Heb je hetzelfde product al eerder bij ons besteld? Ook dan heb je geen recht op de 60 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie, tenzij het product van samenstelling is veranderd.


LET OP!
Heb je meer dan 1 pot/zakje gekocht dan kun je alleen aanspraak maken op de 60 dagen Niet goed = geld terug garantie als je de overgebleven ongeopende potten/zakjes terug stuurt naar ons.
Dus maximaal 2 potten/zakjes mogen geopend zijn tijdens deze 60 dagen Niet goed = geld terug garantie.


Lees het volgende artikel voor de werkwijze van het terugsturen:
Hoe stuur ik de supplementen retour?

Nog steeds hulp nodig? Contacteer Ons Contacteer Ons