Graag wil ik retourneren, kan dat?

Ja, dat kan. Als klant heb je altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, het gekochte artikel aan Foodie.nl retour te zenden. Tijdens deze bedenktijd zal je zorgvuldig om moeten gaan met het product en de verpakking. Het uitgangspunt dat hierbij gehanteerd kan worden, is dat je als consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat ook in een winkel zou mogen doen.

Het komt erop neer dat alleen originele, onaangebroken producten kunnen worden geretourneerd.

We hebben een aantal producten waarbij een niet goed geld terug garantie geldt. Deze garantie staat in de rechter- of linkerkolom op de afrekenpagina, alleen bij deze producten kunt u nog na de 14 dagen retourneren.

Van te voren ontvangen we graag een mail dat je de bestelling retour wilt zenden. Vergeet niet om je naam en eventueel ordernummer te vermelden zodat we de retourzending zo snel mogelijk kunnen verwerken.

Ga met het pakket naar een PostNL verzendpunt en stuur het retour.

Retouradres binnen Nederland: Geen postzegel nodig.
Foodie BV
Antwoordnummer 10315
4800VB Breda

Retouradres vanuit een ander land dan Nederland: Geef een bonnetje mee met de gemaakte verzendkosten, of scan het in en mail het naar ons, dan maken we dat ook over.
Foodie BV
Hazepad 15 A4
4825AV Breda, Nederland

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit antwoord dan horen we het graag via klantenservice@foodie.nl