Wat is BioPerine?

Bioperine is een stof die haar oorsprong vindt in piperine, en een patent kreeg om haar vermogen om de biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen te verhogen. Het is de enige vorm van piperine die klinische studies heeft ondergaan, en getest werd op veiligheid en werkzaamheid.  

Bioperine bestaat uit een gestandaardiseerd extract afkomstig uit de vrucht van de 'Piper nigrum L' (zwarte peper) of de 'Piper longum L' (lange peper). Bioperine bestaat voor 95 % uit piperine, het mag gelijktijdig worden toegediend met vele andere voedingsstoffen. Bioperine is een volstrekt natuurlijke voedingsstof die de biologische beschikbaarheid verbetert van andere stoffen in het lichaam. 

Bij een combinatie van bioperine met andere voedinggstoffen worden er meer van die andere voedingsstoffen opgenomen, omdat het lichaam er meer van kan absorberen. Bioperine helpt dus het lichaam om andere geneeskrachtige kruiden zoals ginseng, maca of catuaba, beter in de bloedbaan te laten opnemen. In die zin maakt het een pil veel sterker dan een alternatief dat geen bioperine bevat, maar wel over dezelfde hoeveelheid ingrediënten beschikt.  

Bioperine zou in staat zijn de opname van extra voedingsstoffen door het lichaam met meer dan 60% te verbeteren.

Nog steeds hulp nodig? Contacteer Ons Contacteer Ons