Wanneer ben je te oud om Collageen te gebruiken?

Je bent nooit te oud om te beginnen! 
Het is beter om preventief ermee te starten, maar dat wil niet zeggen dat als je er op latere leeftijd mee start dat het geen invloed meer zou hebben op je. 

Vanaf de dag dat je Collageen gebruikt zal je lichaam daar de voordelen van ondervinden. Misschien is het niet gelijk na een dag zichtbaar en voelbaar maar na een maand of 2-4 ga je de veranderingen echt zien/voelen. Je nagels zullen minder snel scheuren, je haren vallen minder snel uit en zal dikker worden, en het verminderd beginnende rimpeltjes. 

Bovendien zorgt het ervoor dat je kraakbeen en je botten sterk blijven. Voor de mensen die vaak koude voeten en handen hebben, Collageen regelt je kacheltje in je lichaam waardoor je het minder snel koud krijgt. Een win-win situatie zou ik zeggen 🙂

En ja, de klok tikt voor iedereen door natuurlijk. Dus hem stilzetten of terugdraaien dat is helaas niet mogelijk. Een verouderingsproces vindt nou eenmaal plaats MAAR supplementen kunnen dit verouderingsproces wel langzamer doen verlopen. Dus Collageen heeft nog nut, juist omdat je lichaam er door de jaren heen minder van aanmaakt. 

Door tekorten aan te vullen met Collageen kan het zorgen voor zichtbare resultaten waardoor de conditie van je huid nagels en gewrichten vooruit gaat ongeacht of je 30, 45 of 79 bent.

Nog steeds hulp nodig? Contacteer Ons Contacteer Ons