Wat is de oorsprong van de Collageen Boost?

De collageen komt van runderen uit Zuid-Amerika. 

De huid van runderen is zeer rijk aan collageen en is daarom de perfecte bron voor collageen hydrolysaat.
Door middel van een natuurlijk bewerkingsproces met enzymen wordt de collageen verwerkt tot een collageen hydrolysaatpoeder dat een zeer fijne structuur kent.
Hierdoor is het makkelijk opneembaar door jouw lichaam wat voor vele voordelen kan zorgen.

Collageen peptides worden beter opgenomen door het lichaam (betere biologische beschikbaarheid) dan pure collageen, omdat de peptides zijn opgebouwd uit kortere ketens van aminozuren.Onze Collageen Boost bevat uitsluitend de door het lichaam goed opneembare Collageen peptides.

Elk schepje Collageen Boost bevat collageen type 1 en type 3 van de hoogste kwaliteit. Dit is de collageen waar ruim 90% van jouw lichaam uit bestaat en die van absolute noodzaak is bij het behouden van soepele gewrichten en een jeugdig uiterlijk.

Terwijl andere mindere producten vol zitten met toevoegingen, vulmiddelen, en minderwaardige alternatieven, weet je bij Collageen Boost dat je de 100% klinisch en wetenschappelijk bewezen formule krijgt die onder strenge Belgische en Nederlandse wet- en regelgeving wordt geproduceerd.

Met elke schep Collageen Boost weet je dat jouw lichaam krijgt wat het nodig heeft en verdient. 9 gram van de meest zuivere, goed verteerbare en hoge kwaliteit collageen ter wereld die jou gaat helpen met een snellere en soepelere spijsvertering, welke je een vol gevoel geeft en jou helpt met een stralende huid ongeacht jouw leeftijd.

En dankzij de innovatie waarbij we collageen in collageen peptides kunnen hydroliseren kunnen we dit eindelijk aan jouw aanbieden in zijn beste vorm ooit, zodat het zijn werk kan doen voor jouw lichaam en gezondheid!

Onze leverancier is Peptan en je kan meer over hen lezen via de volgende link:
https://www.peptan.com/our-commitments/

Nog steeds hulp nodig? Contacteer Ons Contacteer Ons