Wat zijn Bovine Collageen peptides?

Bovine betekent rund in het Engels. 
Collageen peptides zijn hetzelfde als Hydrolyzed Collageen. Collageen peptides bevatten dezelfde aminozuren als collageen alleen in een andere structuur.
Collageen peptides zijn gemaakt door de lange volledige keten af te breken in korte ketens door middel van een proces dat hydrolisatie heet.

Collageen peptides worden beter opgenomen door het lichaam (betere biologische beschikbaarheid) dan pure collageen, omdat de peptides zijn opgebouwd uit kortere ketens van aminozuren.
Onze Collageen Boost bevat uitsluitend de door het lichaam goed opneembare Collageen peptides.

Elk schepje Collageen Boost bevat collageen type 1 en type 3 van de hoogste kwaliteit. Dit is de collageen waar ruim 90% van jouw lichaam uit bestaat en die van absolute noodzaak is bij het behouden van soepele gewrichten en een jeugdig uiterlijk.

Terwijl andere mindere producten vol zitten met toevoegingen, vulmiddelen, en minderwaardige alternatieven, weet je bij Collageen Boost dat je de 100% klinisch en wetenschappelijk bewezen formule krijgt die onder strenge Belgische en Nederlandse wet- en regelgeving wordt geproduceerd.

Met elke schep Collageen Boost weet je dat jouw lichaam krijgt wat het nodig heeft en verdient. 8,1 gram van de meest zuivere, goed verteerbare en hoge kwaliteit collageen ter wereld die jou gaat helpen met een snellere en soepelere spijsvertering, welke je een vol gevoel geeft en jou helpt met een stralende huid ongeacht jouw leeftijd.

En dankzij de innovatie waarbij we collageen in collageen peptides kunnen hydroliseren kunnen we dit eindelijk aan jouw aanbieden in zijn beste vorm ooit, zodat het zijn werk kan doen voor jouw lichaam en gezondheid!

Nog steeds hulp nodig? Contacteer Ons Contacteer Ons